Bedrukte mokken

1 vanaf € 6,29 (incl. btw)

Verzendkosten niet inbegrepen

Fotocanvas

1 vanaf € 15,75 (incl. btw)

Verzendkosten niet inbegrepen

Fotoboeken

1 vanaf € 6,29 (incl. btw)

Verzendkosten niet inbegrepen

Bedrukte kussens met foto

1 vanaf € 16,79 (incl. btw)

Verzendkosten niet inbegrepen

Bedrukte fleecedekens

Verzendkosten niet inbegrepen

Klassieke shoppers

Verzendkosten niet inbegrepen

Standaard T-shirts bedrukken

1 vanaf € 11,99 (incl. btw)

Verzendkosten niet inbegrepen

Op zoek naar andere cadeaus?

Ontdek nog meer geschenken die je kunt aanpassen en bedrukken.

Over de kunstenaar

Jessica Hirsche is letterkunstenaar, illustrator, auteur en zelfbenoemde 'internet-enthousiasteling' in Oakland (VS). Ze is actief betrokken bij de ontwerp-, illustratie- en typografiecommunity's en ze wordt veel gevraagd als openbaar spreker. Met haar project Daily Drop Cap maakte ze honderden illustratieve letters die op allerlei plaatsen gebruikt worden, van briefkaarten tot iPhone-hoesjes. Ze heeft ook een aantal commerciële lettertypen uitgebracht die verkrijgbaar zijn in haar winkel.

Wes Anderson, The USPS, Tiffany & Co., The New York Times, Penguin Books, Target, Starbucks, American Express en Wired Magazine zijn enkele van Jessica's klanten.

Kunstenaar Cody Hudson is gevestigd in Chicago en staat bekend om zijn grafische ontwerpen onder de naam Struggle Inc. Zijn grafische werk en schilderijen zijn tentoongesteld op allerlei plaatsen in de VS, Europa en Japan, waaronder het Museum of Contemporary Art (Chicago), V1 (Kopenhagen), Hellerau Art Center (Dresden), MU (Eindhoven), Joshua Liner (New York) en Andrew Rafacz (Chicago).

Cody is ook partner in de restaurantgroep Land en Sea Dept, die een James Beard-award heeft gewonnen.

Sophia Chang komt uit Queens, New York. Als multimedia storyteller maakt ze inspirerende, levendige afbeeldingen. Ze zoekt grenzen op en creëert een nieuw, levendig visueel vocabulaire. Sophia is dol op de verhalen achter mensen en luistert daar graag naar. Ze gebruikt ze om haar geliefde community te helpen en haar vrienden en klanten beter te laten worden.

Sophia heeft samengewerkt met bedrijven als Samsung, Nike, Refinery29, Adidas, Apple, Footlocker, HBO en de NBA, om er maar een paar te noemen.

Melanie Lambrick is een illustrator uit Montreal. Haar werk combineert illustratietradities uit de 20e eeuw en hedendaagse digitale technieken. Met visuele taal vol hints naar strip- en kinderboeken betrekt Melanie de kijker bij een luchtig gesprek over een gecompliceerd onderwerp.

Melanie groeide op aan de westkust van Brits-Columbia. In het verleden heeft ze gewerkt voor klanten als The New York Times, The Atlantic, Volkswagen, UNESCO en Man Repeller.

Garima Dhawan is alumna van de Rhode Island School of Design. Haar werk is een combinatie van traditionele druktechnieken en digitale technologie, waarmee ze een dialoog creëert tussen die twee werelden. Ze houdt van de schoonheid van gedrukte tekens en van de collagetechniek. Een herhaald thema in haar werk is de tuin, waar ze oneindig veel mogelijkheden en potentie in ziet.

Het werk van Garima wordt verkocht in winkels als Anthropologie, Urban Outfitters, Target, Nordstrom en Kohl's, en online bij Deny Designs, Society 6, Artfully Walls, Displate en Eastend Prints.

Lakwena Maciver maakt schilderingen van gebeden en meditaties met elementen uit de popcultuur. Door het gebruik van knalkleuren en opvallende typografische tekst ondermijnen haar paneelschilderijen, iconische muurschilderingen en installaties op subtiele manier de heersende mythologie.

De installaties van Lakwena zijn te zien bij Tate Britain en op andere locaties in Londen, maar ook in een jeugdgevangenis in Arkansas, een klooster in Wenen en de Bowery Wall in New York City.

Koralie maakt visuele, urban kunst. Ze is geboren in een dorp in het Camargue-gebied in Frankrijk. Samen met haar echtgenoot SupaKitsch maakt Koralie grote muurschilderingen in steden als New York, Parijs, Rome, Kaapstad, Frankfurt en Los Angeles. In 2005 lanceerde het koppel een modemerk: Metroplastique.

Koralie heeft tentoonstellingen gehouden in galerijen in New York, Parijs en San Francisco, op kunstbeurzen als Salon du Dessin (Parijs) en Bridge Art Fair (New York), en in musea als het Museo del Juguete Antiguo México (Mexico) en het Varldskulturmuseet (Göteborg). Ze heeft samengewerkt met merken als Posca, Kidrobot, Ray Ban, Carhartt, Ikea, Chevalier Edition, Reebok en vele andere.

Illustrator Cynthia Kittler komt uit een klein dorp in de buurt van Stuttgard en is momenteel gevestigd in Offenbach/Frankfurt am Main.

De New Yorker, The New York Times, Bloomberg Business Week, Die Zeit, Süddeutsche Zeitung en Der Spiegel zijn een aantal van haar klanten. Cynthia heeft vier boeken geïllustreerd en is nu bezig met haar vijfde boek: Planet Fashion. Dit is het eerste kinderboek dat ze illustreert.

Tor Brandt is een in Denemarken gevestigde illustrator en striptekenaar. Hij heeft een aantal stripboeken en boeken uitgebracht en voor verschillende tijdschriften, websites en nationale merken gewerkt.

Tor heeft Schone kunsten en filosofie gestudeerd en zegt dat de New age-cultuur, spiritualiteit en algemene Weltschmerz (Duitse term voor diepe droefheid en melancholie ten gevolge van de onvolmaaktheid van de wereld) de inspiratie vormen voor zijn werk. Het werk van Tor is van nature minimalistisch en bestaat uit slechts een paar krachtige lijnen en kleurrijke vlakken.

Dermot Flynn werd in Dublin geboren en verhuisde naar Londen om voor het wereldberoemde StudioAKA te werken, voordat hij zijn eigen bedrijf begon. Zijn natuurlijke talent om illustraties en animatie te tekenen heeft hem een uiteenlopend klantenbestand opgeleverd, van fictie voor kinderen tot animatie en op de nationale televisie in Marmite tekenen.

Dermot heeft veel awards gewonnen, waaronder de Macmillan Prize for Children's Book Illustration en een Zilveren Leeuw op het Cannes Advertising Festival. Hij heeft voor honderden internationale klanten gewerkt, zoals Pentagram, Adidas, Vodafone, New York Magazine, Conde Nast, Dentsu Japan, Winkreative, GQ, The Guardian, BMW, Francfranc, SwissAir, Nickelodeon en The Irish Times.

Lynn Bremner is een Schotse illustrator. Ze woont in Melbourne en werkt onder het pseudoniem Salty Shoppe. Lynn combineert vaak digitale en traditionele schilder- en printtechnieken. Ze gebruikt handgemaakte texturen om haar stukken een uitnodigend, tastbaar gevoel te geven. Haar werk is uitgesproken en kleurrijk, en de warme kleuren die ze gebruikt zijn geïnspireerd op de natuur en vintage advertenties.

Onder haar meest recente werk zijn muurschilderingen, biermerken en tijdschriftcovers te vinden. Bovendien heeft ze aan verschillende groeps- en solotentoonstellingen meegedaan.

Kunstenaar Nina Fuga werd geboren in Venetië en is gevestigd in Londen. Ze werkt in verschillende disciplines, waaronder tekenen en grote wandschilderingen. Haar afbeeldingen bevatten invloeden uit de natuur en zijn geïnspireerd op haar reizen en onophoudelijke zoektocht naar schoonheid.

Ze is afgestudeerd aan de Royal College of Art en heeft illustraties gemaakt voor Bompiani, Faber & Faber, Harper Collins en Random House NY. Ze heeft ook samengewerkt met American Express, Bulgari, Ferrari, Max Mara, Qantas, Stella Artois en Wallpaper*.

Zosen Bandido gebruikt felle, effen kleuren in patronen en vormen die samen een soort mozaïek vormen. Hij toont een universele blik op de samenleving die te herleiden is naar oude culturen via inheemse verhalen en iconografie. Hij is aangetrokken tot oeroude symbolen die gebruikt werden door culturen die in Noord- en Zuid-Amerika heersten voor de komst van Columbus.

Openbare kunst maken is cruciaal voor Zosen, dat wekt zijn creativiteit op. Maar hij uit zijn creativiteit ook op andere vlakken: van drukwerk tot textiel, illustratie, keramiek, beelden en zelfs optredens.

Malin Rosenqvist is een Zweedse illustrator die bekend staat om haar kleurrijke en unieke kunstwerken die allemaal met de hand getekend zijn. Malin gebruikt lijnen en stippen om een 3D-achtige afbeelding te creëren, die ze textuur geeft door haar rigoureuze werkwijze. Vervolgens maakt ze een collage van de afbeeldingen en kleurt ze in met een zwarte pen.

Malin studeerde aan de Hochschule Luzern – Design & Kunst en de Konstfack in Stockholm.

Mister Adam (Adam Oostenbrink) is een grafisch ontwerper, drukker en designonderwijzer uit Amsterdam. In zijn studio/drukkerij maakt hij multidisciplinair werk voor een uitgebreide reeks klanten. Hij gebruikt zowel digitale als analoge technieken voor zijn ongedwongen, levendige, uitgesproken type-o-grafische stijl.

Mister Adam heeft voor internationale merken als Nikon, TNT Worldwide en Adidas gewerkt, maar hij werkt ook aan persoonlijke projecten die gericht zijn op experimenteren, onderzoeken, samenwerken en kwalitatief hoogstaande handgemaakte limited-editions. Zijn werk is opgenomen in een aantal publicaties en tentoonstellingen.

WRK is een jong ontwerpduo, bestaande uit Damoun Tamir en Andrea Weber, dat gevestigd is in Iserlohn en Krefeld in Duitsland. De studio van WRK maakt gebruik van verschillende materialen en technieken, waaronder papier, papier-maché en voedsel en maakt daarmee speelse, conceptuele, tastbare afbeeldingen, vooral voor reclames en tijdschriften.

Het werk van WRK is kleurrijk, onconventioneel, vaak zeer gedetailleerd, soms gewaagd en altijd charmant. Hun afbeeldingen zijn onder woorden gebrachte en opgebouwde werelden van afbeeldingen uit verschillende materialen. Nadat de voorwerpen zijn gemaakt voor de respectievelijke illustraties, worden ze gefotografeerd en vervolgens nabewerkt op de computer. Dan worden het 'echte' afbeeldingen die naar wens kunnen worden gebruikt.

Kate Gibb werkt al meer dan 20 jaar als zeefdrukker en illustrator vanuit haar studio in Londen. Haar werk is vooral autodidactisch en intuïtief en het ontwikkelt zich voortdurend. Commercieel gezien staat ze bekend om haar vormgeving voor albumhoezen, vooral vanwege haar lange relatie met The Chemical Brothers. Op niet-commercieel gebied blijft ze vooral het proces van zeefdrukken verkennen, waarbij ze de tastbare aard en subtiele nuances ervan benadrukt.

Voor dit kerstproject is elk kaartontwerp oorspronkelijk gemaakt als zeefdruk op papier. Deze unieke druktoepassing wordt daarna gescand, bewerkt en digitaal verbeterd om de uiteindelijke illustraties te maken.

Owen Gildersleeve is een bekroonde kunstenaar uit Londen die gespecialiseerd is in handgemaakte illustraties, decorontwerp en artdirection. Zijn unieke stijl, die hij in de afgelopen tien jaar verder heeft verfijnd, brengt grafische ontwerpen tot leven via zorgvuldig met de hand uitgesneden lagen en speels gebruik van licht en schaduw.

Voor talloze internationale klanten maakt Owen uiteenlopende ontwerpen, variërend van complexe papieren illustraties en animaties die hij opneemt in zijn studio in het oosten van Londen tot dramatische, grootschalige decors, etalage-inrichtingen en installaties.

Kleur oor en binnenzijde

Afsnede

Afsnede

Folie

Formaat

Formaat

Stijl lijst

Oriëntatie

Formaat

Formaat

Oriëntatie

Kleur

Formaat

$X.XX

Verzendkosten niet inbegrepen

21 x 9,5 cm
14 x 14 cm
18,2 x 11,7 cm
21,6 x 13,9 cm

oede keuze.Laten we meteen jouw perfecte kaart maken.

Foto's en tekst voegen we later toe.

10 vanaf € 10,41 (incl. btw)
10 vanaf € 22,70 (incl. btw)
10 vanaf € 22,70 (incl. btw)
10 vanaf € 11,67 (incl. btw)
10 vanaf € 23,96 (incl. btw)
10 vanaf € 23,96 (incl. btw)
10 vanaf € 10,02 (incl. btw)
10 vanaf € 11,28 (incl. btw)
10 vanaf € 11,85 (incl. btw)
10 vanaf € 24,14 (incl. btw)
10 vanaf € 24,14 (incl. btw)
10 vanaf € 13,11 (incl. btw)
10 vanaf € 25,40 (incl. btw)
10 vanaf € 25,40 (incl. btw)
10 vanaf € 11,85 (incl. btw)
10 vanaf € 11,85 (incl. btw)

Een handige keuze.Kies eerst de maat en kleuren.

325 ml
1 vanaf € 6,29 (incl. btw)

Een gedenkwaardige keuze.Je hebt keuze uit 7 verschillende afmetingen.

1 vanaf € 6,29 (incl. btw)
1 vanaf € 13,38 (incl. btw)
1 vanaf € 25,19 (incl. btw)
1 vanaf € 25,19 (incl. btw)
1 vanaf € 13,38 (incl. btw)
1 vanaf € 25,19 (incl. btw)
1 vanaf € 39,38 (incl. btw)
3 formaten beschikbaar

Een tijdige keuze.Je hebt keuze uit 3 verschillende afmetingen.

1 vanaf € 12,60 (incl. btw)
1 vanaf € 15,76 (incl. btw)
1 vanaf € 20,47 (incl. btw)
20 x 30 cm
30 x 30 cm
30 x 40 cm
40 x 60 cm
60 x 90 cm
20 x 30 cm
30 x 30 cm
30 x 40 cm
40 x 60 cm
60 x 90 cm

Een artistieke keuze.Laten we jouw perfecte canvas samenstellen.

1 vanaf € 19,69 (incl. btw)
1 vanaf € 19,69 (incl. btw)
1 vanaf € 19,69 (incl. btw)
1 vanaf € 27,57 (incl. btw)
1 vanaf € 27,57 (incl. btw)
1 vanaf € 35,44 (incl. btw)
1 vanaf € 35,44 (incl. btw)
1 vanaf € 51,20 (incl. btw)
1 vanaf € 51,20 (incl. btw)
1 vanaf € 43,32 (incl. btw)
1 vanaf € 43,32 (incl. btw)
21 x 9,5 cm
14 x 14 cm
18,2 x 11,7 cm
13,9 x 10,7 cm

Goede keuze.Laten we meteen jouw perfecte uitnodiging maken.

10 vanaf € 9,30 (incl. btw)
10 vanaf € 19,39
10 vanaf € 19,39 (incl. btw)
10 vanaf € 10,28 (incl. btw)
10 vanaf € 20,37
10 vanaf € 20,37 (incl. btw)
10 vanaf € 9,30 (incl. btw)
10 vanaf € 10,28 (incl. btw)
10 vanaf € 7,21 (incl. btw)
10 vanaf € 17,30 (incl. btw)
10 vanaf € 17,30 (incl. btw)
10 vanaf € 8,19 (incl. btw)
10 vanaf € 18,28 (incl. btw)
10 vanaf € 15,34 (incl. btw)
10 vanaf € 11,41 (incl. btw)
10 vanaf € 11,41 (incl. btw)

Een comfortabele keuze.Kies uit twee afmetingen.

1 vanaf € 16,79 (incl. btw)
1 vanaf € 24,56 (incl. btw)
1 vanaf € 16,79 (incl. btw)
1 vanaf € 24,56 (incl. btw)
1 vanaf € 42,00 (incl. btw)

Een warme keuze.Kies eerst de afmeting en oriëntatie.

1 vanaf € 17,96 (incl. btw)
1 vanaf € 15,12 (incl. btw)