Receptiekaarten

  • Uitgebreid aanbod aan kleuren en ontwerpen
  • Glossy, mat, linnen, parelmoer of gerecycled papier
Kies je afwerking
Geen
Kies je vouwwijze
Enkel
Formaat
13,9 x 10,7 cm
Kies je papiersoort
Standaard mat
Linnen
Gerecycled mat
Premium glans
Premium mat
Kies de snijwijze
Standaard
Kies de kleur van je folie
Geen
Oriëntatie
Horizontaal
Aantal
Prijs € 6,73 ...

Prijzen zijn inclusief BTW

Productspecificaties

Materiaal, uitloop, marge, etc.

Laat het feest maar beginnen met de juiste kaart voor jouw receptie.

Wil jij nog meer gasten enthousiast maken over jouw grote dag? Maak jouw uitnodiging nog onvergetelijker door deze eenvoudig te maken en bijpassende receptiekaarten. Ga voor een elegante, stijlvolle look of kies iets dat gewoon leuk is.

Beschikbare papiersoorten
• Standaard mat (250 g/m²): dit mooie (en betaalbare) papier heeft een goede leesbaarheid en is eenvoudig om op te schrijven. Geef het een elegante afwerking en heldere print met een zijdecoating op de voor- en achterkant.
Premium mat (300 g/m²): deze mooie afwerking met zachte uitstraling heeft een matte voorkant en een zijdecoating op de achterkant. De heldere kleuren geven je ontwerp een trendy, moderne uitstraling.
Premium glossy (350 g/m²): onze meest schitterende papiersoort, die een opvallende glans heeft, zorgt voor een mooi contrast – zorgt ervoor dat foto's en kleurrijke ontwerpen extra opvallen. Je kunt ook nog gemakkelijk schrijven op de niet-glanzende achterkant met zijdecoating.
Linnen (280 g/m²): de zachte, textielachtige textuur maakt deze papiersoort bijzonder. Het geweven en gekruiste patroon van het papier laat bij klanten een blijvende indruk achter.
Gerecycled mat (270 g/m²): dit milieuvriendelijke papier heeft een artistieke, creatieve uitstraling. Het gespikkelde 100% gerecycled papier is perfect voor eenvoudige ontwerpen met veel tekst.
Parelmoer (300-350 g/m²): h
et reflecterende oppervlak geeft dit kaartje een chique glans. De glinsterende afwerking werkt het beste met lichte kleuren en ontwerpen met minder tekst.

Schrijf een beoordeling en kijk wat andere klanten zeggen.
Gegarandeerd Goed
Niet tevreden? Dan lossen we dat op.